Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت تجهیز بتن مهدی تنها شرکت ایرانی است که توانسته با استفاده از دانش روز خط تولید تیر برق بتنی پیش تنیده به روش سانتریفیوژ را راه‌اندازی کند؛ دستاوردی که کشورمان را از تکنولوژی خارجی بی نیاز می‌کند.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، تولید برپایه تکنولوژی و به کارگیری آن برای تولید محصولات بیشتر، متنوع و مورد استفاده در بخش‌های مختلف جامعه، یکی از دستاورد‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی در نسل سوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها با تکیه بر تولید دانش بنیان است که می‌توان کشور را از سایه تحریم خارج کرد، باعث پویایی اقتصاد شد و مسیر کشور به سمت پیشرفت را هموار کرد.

 

در مشهد، شرکتی فعالیت می‌کند که توانسته با استفاده از علم روز و تکنولوژی خط تولید تیر برق بتنی پیش تنیده به روش سانتریفیوژ را ایجاد کند. به گفته محمد موحدی، مدیرعامل «تجهیز بتن مهدی» این شرکت تنها شرکت ایرانی است که می‌تواند این خط تولید را از صفر تا صد راه اندازی کند.

 

تولید ۱۴ ساله برپایه دانش

تجهیز بتن مهدی از سال ۸۷ تأسیس شده و کارش را با ساخت ماشین آلات و قالب‌های بتنی آغاز کرده است و انواع قطعات پیش ساخته بتنی مانند قالب تیر برق اچ، قالب انواع دیوار بتنی، قالب انواع پل و کانال بتنی، قالب نیوجرسی، قالب بلوکه بتنی و قالب بلوکه بتنی را تولید می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:

چرخه تولید داخلی از زمین کشاورزی تا صنایع غذایی / شرکت دانش‌بنیان مشهدی که بازار رنگ‌های خوراکی کشور را در دست دارد رییسی: دست مافیای تجهیزات پزشکی و دارویی را قطع خواهیم کرد مشاهده یک نیاز؛ جرقه تولید یک محصول در تجهیزات پزشکی / بی‌نیازی داخلی از بلیدشیور‌های آمریکایی

 

تجهیز بتن پس از چند سال فعالیت جای خود را در میان تولیدکنندگان بتن و قالب‌های بتنی پیدا کرد و تبدیل به یکی از شرکت‌های بزرگت تولیدی در زمینه قالب سازی بتنی شد.

 

تولید قطعات پیش ساخته بتنی 

موحدی توضیح می‌دهد که این شرکت با ساخت انواع تجهیزات، دستگاه‌ها و ابزار‌های مورد نیاز در صنعت تولید قطعات پیش ساخته بتنی توانسته نیاز بازار را در این حوزه مرتفع سازد. در واقع این همان خدمتی است که انتظار داریم دانش و تکنولوژی با همرای خلاقیت و اراده مهندسان کشورمان به آن دست یابیم.

سال ۹۳ اولین نقطه عطف برای رشد تجهیز بتن بود. مدیرعامل این شرکت توضیح می‌دهد: در سال ۹۳ گام‌های اول را در عرصه تجهیزات تولید قطعات بتنی پیش تنیده برداشتیم. این عرصه مسیر شرکت را برای دستیابی به فناوری جدید در کشورمان هموار کرد و حالا خط تولید تیر برق بتنی پیش تنیده فقط در این شرکت تولید می‌شود و خدمات آن به شرکت‌های تولیدکننده و مصرف کننده برق ارائه می‌شود.

 

موحدی با اشاره به اینکه شرکت تجهیز بتن از سال ۹۴ به عضویت پارک علم و فناوری خراسان درآمده، می‌گوید: تجهیز بتن حالا بیشتر از یک دهه تجربه دارد و دانش فنی بالایی در زمینه تجهیزات تولید انواع قطعات بتنی پیش ساخته و پیش تنیده در اختیار دارد. این دستاورد‌ها با کمک گروه کارآزموده فنی و مهندسی به دست آمده است؛ مهندسانی که در عرصه ماشین آلات تولید قطعات بتنی علم خود را به روز کرده و ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کرده اند.

 

صادرات تجهیزات تولید بتن به کشورهای همسایه

صادرات؛ یکی از دستاورد‌های شرکت‌های تولیدی داخلی است. کشور‌های همسایه ما بازار‌های خوبی برای تولیدات شرکت‌های ایرانی هستند و موحدی هم به صادرات محصولات شرکت تجهیز بتن اشاره می‌کند و می‌گوید: تاکنون محصولات این شرکت به کشور‌های ترکمنستان، قزاقستان، عراق و افغانستان صادر شده است.

او توضیح می‌دهد: تجهیزات تولید تیر برق، میکسر بتن تویین شفت نیم متری، قالب پایه بتنی گرد و ایستگاه تست پایه و دستگاه گلمیخ زن مفتول از جمله محصولاتی است که از تجهیز بتن به این کشور‌ها صادر شده است.

 

موحدی می‌گوید که تجهیزات تولیدی این شرکت جای خود را در بازار داخلی پیدا کرده است. شرکت‌های تولید و توزیع برق و ... در شهر‌های تبریز، ایلام، کرج، طبس، رفسنجان، کرمان، همدان، گرگان، تهران، رشت و زنجان و ... مشتری محصولات این شرکت هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان رضوی تجهیزات تولید تولید قطعات پیش ساخته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان